Home Pait Studio d.o.o  je firma koja se bavi distribucijom dekorativnih zidnih tehnika,tapeta i dekorativnog kamena poznatih svetskih proizvođača. Naš showroom se nalazi u ulici Jovanke Radaković 80b,Zvezdara.
U našem Studiju pomoćićemo Vam da pronađete sve što je potrebno da biste napravili savršen životni prostor. Pokazaćemo Vam na koji način Vaš prostor može da se uskladi sa svetskim trendovima. I, na kraju krajeva, mi smo tim ljudi orijentisanih na ideju stvaranja novih rešenja u dizajnu enterijera.
Ukoliko ste u potrazi za dekorativnim materijalom upoznaćemo Vas sa proizvodima najpozatijih svetskih proizvođača i ponuditi usluge naših profesionalnih majstora, koji poznaju sve tajne izrade dekorativnih tehnika.

Kompaniju „Candis“ osnovao je Aberto Gilli još davne 1969. godine. To je bila nova, ali obećavajuća oblast tržista koja je otvarala mnoge mogućnosti. Enterijer odražava našu ličnost, naš ukus, navike i potrebe, a „Candis“ je postao ključni igrač na tržištu nudeći najširi spektar proizvoda da zadovolji te  potrebe.
Danas, kao i proteklih 40 godina, osnovni cilj kompanije „Candis“ je orijentacija ka savršenstvu,a rezultati su najbolje vidljivi na njihovim proizvodima, koji predstavljaju jedinstven spoj italijanskog stila i specifičnih zahteva njihovih klijenata.
„Candis“ i „Antiche Terre Fiorentine“ postali su sinonimi, jer ovaj proizvod predstavlja osnovu za stvaranje raznih premaza. Paletu sačinjavaju 52  boje, koje se mogu međusobno kombinovati, dajući 200 različitih nijansi.
Svaka kolekcija inspirisana je željom da se stvori jedinstven enterijer,koji na najbolji način odražava igru boja i svetlosti. Svi proizvodi pored svojih estetskih lepota imaju visoke performanse i zadržavaju originalni izgled dugi niz godina.           

Kompanija „San Marco“ posluje na tržištu boja više od 60 godina. Ovo impresivno iskustvo i velika posvećenost razvoju su glavni razlozi zbog kojih je „Sam Marco“ jedan od najboljih proizvođača, čiji je autoritet priznat u celom svetu.
Asortiman „San Marco obuhvata veliki izbor dekorativnih boja, tehnika i ostalih vrsta premaza različitih tekstura i vizuelnih efekata. Jedinstveni sistem nijansiranja omogućava hiljade različitih nijansi, koje mogu da zadovolje sve zahteve kupaca.

Kompanija „Coverit“ je osnovana 1970. godine, a tokom proteklih godina se specijalizovala za proizvodnju zidnih dekorativnih tehnika baziranih na organskom filtriranom kreču, a kao izum poznatog renesansnog arhitekte Andree Paladia. Poseduje široku paletu dekorativnih tehnika i boja.

Kompanija „Giorgio Graesan & Friends“ je lider u proizvodnji dekorativnih materijala. Za kompaniju je od ogromnog značaja kulturno nasledje i tradicija, a to se naročito ogleda kroz tehnologiju izrade i upotrebu prirodnih materijala. Giorgio Graesan-osnivač i idejni tvorac kompanije- postavio je sebi važan zadatak, da nije važno jedino ponuditi kupcu kvalitetan materijal, već dati mu inspiraciju, pozitivnu emociju i sposobnost da ispuni život novim jarkim bojama.

Sa vise od 80 godina postojanja Fabrika boja Casati ispisuje znacajne stranice u istoriji boja, ne samo u Italiji vec i u celom svetu. Zahvaljujuci savremenoj tehnologiji i pazljivom odabiru sirovina stvoren je kvalitet proizvoda po kome je Casati postao prepoznatljiv brend.

Delatnost kompanije Co.me je proizvodnja profesionalnih alata. Dugogodišnji rad, inovacije i istraživanja rezultirali su proizvodima koji se odlikuju dugim trajanjem i visokim kvalitetom. U stanju su da  ispune  specifične zahteve u građevini, restauraciji, dekoraciji i hobiju.

Takođe, nudimo širok spektar tapeta svih vrsta, zahvaljujući kojima će Vasi zidovi dobiti nov izgled, postojan duži niz godina. Moderne tapete su u stanju da  unesu udobnost i eleganciju u prostor. One mogu da ublaže atmosferu, stave određeni akcenat ili pak sakriju neke nedostatke zidova.
U našem asortimanu se nalazi visoko kvalitetan prirodni dekorativni kamen, za različite namene. Mi radimo samo sa najboljim proizvođačima, tako da možemo garantovati dugotrajnost i pouzdanost proizvoda.

Osnovni zadatak naše kompanije je da bude Vaš pouzdan partner i lični savetnik u stvaranju jedinstvenog izgleda Vašeg doma!